Херсонські обласні змагання за програмою фізкультурного комплексу «Козацький гарт» та змагання з шахів

4 грудня на базі вищого професійного училища № 2 м. Херсона відбулися змагання “Козацький гарт” та з шахів за програмою обласної Спартакіади серед учнів професійно-технічних закладів. В програму змагань «Козацький гарт»  входила естафета, армрестлінг, підтягування у вісі, піднімання гирі, перетягування линви, конкурс «Піднімання козака», метання гранати  і кульова стрільба. Нашу команду представляли учні групи ЕА-11 Прудкий Павло, Сиряков Дмитро, Якименко Андрій, Семенов Богдан, учні групи АС-13 Бондаренко Олександр та Лисенко Віталій, учень групи АС-14 Чабаненко Роман, учень групи ЕА-12 Васюков Андрій і учень групи РМ-13 Дзюмко Іван.

M4gr9GdaIvclixNeMVaVVcНаша команда посіла почесне п’яте місце. Хлопці стали переможцями в підніманні гирі , а також срібними призерами в конкурсі «Піднімання козака» та в метанні гранати. В змаганні з метання гранати найкращий релультат(50 метрів) серед всіх учасників показав учень групи РМ-13 Дзюмко Іван. Всі учасники були нагороджені дипломами.

tBmQBFodrqY1c94PcuLdMg

В змаганнях з шахів серед юнаків наше училище представляли Політанський Денис з групи ЕА-12, Бугайов Олександр з групи АС-14 та Іванченко Сергій з групи КК-13. Хлопці посіли почесне третє місце. А честь училища серед дівчат захищали учениці Россолова Ганна і Калініченко Карина  з групи К-13, та Волошина Ганна з групи КК-14.

%d bloggers like this: