І знову світить вогник зустрічі й тепла

6 лютого у Державному навчальному закладі «Професійно-технічне училище №14 м. Нова Каховка» відбувся традиційний вечір зустрічі випускників різних років. Особливо зворушливо звучали виступи випускників – ювілярів. 35 років тому група радіомонтажників, майстром якої була Півень Катерина Опанасівна, а класним керівником – Стаценко Світлана Григорівна, закінчила училище і в повному складі була передана базовому підприємству – приладобудівному заводу «Сокіл». У своїх розповідях командир групи Алла Чистякова і фізорг Володимир Сафонов згадали про ті три щасливих роки навчання, які були наповнені цікавими конкурсами, спортивними змаганнями, екскурсійними поїздками до Білорусії, в Карпати, Крим. Такими поїздками їх нагороджувало училище за призові місця в конкурсі-змаганні на кращу учнівську групу. Сьогодні Володимир Вікторович Сафонов виконує свій громадянський обов’язок в зоні АТО. Він – заступник комбата по роботі з особовим складом. В його батальйоні служать 4 випускники нашого училища, і всі вони є справжніми патріотами, захисниками рідної країни. Після короткої відпустки, на днях, майор Сафонов В.В. відбуває на Схід України для продовження служби.

Rp_Ayr48V0IR07jfADCuMo

Приємною несподіванкою для педагогів була зустріч майже зі всіма учнями групи верстатників широкого профілю, яка тільки у червні 2014 року покинула училище. Зі сльозами на очах говорила командир групи Обертас Марія, що випускники з радістю б повернулися в училище під «тепле крило» своїх наставників – майстра в/н Мороз Анни Юріївни та класного керівника Тимошенко Віри Василівни, а також висловлювали величезну подяку викладачеві спецтехнології Ігорю Володимировичу Сердюку за професійну майстерність.
Зі щирими словами подяки майстрам і викладачам виступили Олександр Десна, випускник 2010 року з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування», Діденко Дмитро, 2008 року випуску,професія «Слюсар з ремонту автомобілів» .
На вечір були запрошені ветерани училища, виступили колишні директори Кулєш Олексій Олексійович та Шеламков Михайло Петрович, які в свій час віддали училищу свої знання, енергію і душу.

1Qv_45yWcEw-X_gC5hSu7k
Чарівні ведучі Максименко Ірина та Кириценко Катерина тішили присутніх віршами, вікториною «Чи знаєш ти училище?», конкурсами на кмітливість та визначення ерудитів між командами викладачів і випускників.
Керівник гуртків художньої самодіяльності Світлана Юріївна Боровикова підготувала з учнями цікаву концертну програму, а майстер виробничого навчання з професії «Верстатник широкого профілю» Куліш Андрій Миколайович порадував випускників переглядом відеороликів про училище, професії і спортивні досягнення наших учнів. Заступник директора з навчально – виховної роботи Пєтухова Т.М. під час виступу коментувала відеосюжети, та, користуючись нагодою, попрохала випускників сприяти профорієнтаційній діяльності педколективу, особливо звернула увагу на найпрестижнішу, інтегровану професію для юнаків – професію токаря-фрезерувальника.

8N1Z3raPpU08SuEyhpYgK0
Закінчився вечір на теплій оптимістичній ноті дружби і віри в завтрашній день:
Мы с вами не прощаемся и верим,
Что этот вечер вам запомнится, друзья!
Для вас всегда открыты наши двери,
И помнят вас, и ждут вас здесь всегда.
И всем вам говорим мы на прощанье:
«До новых встреч, друзья!» и «До свидания!»

%d bloggers like this: