Конкурс «Кращий за професією»

У березні у всіх групах училища пройшов  конкурс «Кращий за професією”, у якому учні демонстрували свої  теоретичні знання   та практичні уміння.
В групі КК-14 було завдання приготувати страву «Пюре картопляне». Найкраще із завданням упорались Єрмакова Марія, Матющенко Юлія та Товт Анастасія. В групі кухарів К-12 виготовляли «Налисники із сиром», найкраща робота була у Худик Світлани, друге місце посів Гременчук Володимир, третє – Задорожня Наталя. В групі К-14 учні нарізували овочі та фрукти простими формами, складали з них різні композиції, готували напівфабрикати з м’ясної котлетної маси . Найякісніше практичні вміння продемонструвала Чуліба Оксана, друге місце здобула Кузьменко Дарья, а третє – Тімошин Дмитро. В групі К-13 змагалися в нарізані овочів та приготуванні салату «Вінегрет». Перше місце здобула Сябрук Анастасія, друге – Петренко Альона, третє – Ємельянцева Антоніна.

image678image09

image5image7

Група гувернерів змагалася в декоративному розпису на дерев’яних дощечках за допомогою фарб і пензлів. Перше місце посіла Максименко Ірина, друге – Осипенко Альона, третє – Кончук Надія. Група радіомеханіків збирала підсилювачі низької частоти. Завдання найкраще виконав Лупина Олександр, друге місце посів Верстюк Станіслав, третє – Шабан Олександр.

image88image4
В групі електриків ЕА-14 учні змагалися в монтажі електропроводки двокімнатної квартири за роздільною схемою живлення світильників та штепсельних розеток. Найякісніше з цим завданням впорався Замрій Євген, друге місце посів Пічкар Андрій, третє – Нікітін Данило. В групі електриків ЕА-13 учні здійснювали  реверсивний запуск асинхронного двигуна в однофазній мережі. Перше місце посів Прокопчук Євгеній, друге – Гребенюк Дмитро, третє – Андрицуляк Владислав.

image6image9

В групі  ЕА-12 учні змагалися в розбиранні та складанні головної передачі автомобіля. Перше місце посів Лемеза Р., друге розділили Політанський Д., Пузанов В., Хижинський М., Сєчко А.,а третє – Тетерін І., Куліш Д. В групі автослюсарів АС-14 визначали найкращого в розбиранні та складанні головної передачі та газорозподільного механізму двигуна автомобіля ВАЗ-2101. Перше місце зайняв Петренко Іван, друге – Бузницький Олексій, третє – Бусєв Андрій.

image10image

В групах верстатників ВШП-12, ВШП-13 змагалися у виготовленні різьбового з`єднання за допомогою деталей бовта і гайки. В групі ВШП-12 найкращим став Завгородній Максим, друге місце посів Пожидаєв Олександр, третє – Ізмайлов Євген. В групі ВШП-13 перше місце у Рязанцева Андрія, друге – Єдіна Сергія, третє – Політова Дениса. Вітаємо переможців та зичимо подальших успіхів!

image89уimage552

%d bloggers like this: