Тиждень металообробних дисциплін

В ДНЗ «ПТУ № 14 м. Нова Каховка» з 14 по 18 березня 2016 року проходив тиждень металообробних дисциплін. В ньому брали участь групи з професії «Верстатник широкого профілю» (І та ІІІ курси) та «Слюсар з ремонту автомобілів».
Протягом тижня проходили цікаві заходи:
– перегляд на перервах відеороликів та коротких фільмів про професії, розвиток металообробних дисциплін та машинобудування;
– конкурс з розгадування тематичних кросвордів, в якому брали участь всі бажаючі;
– конкурс стіннівок з професійним спрямуванням.
Всі переможці та учасники були нагороджені різноманітними солодкими призами.

22214
17 березня 2016 р. майстер виробничого навчання Мороз Ганна Юріївна провела відкритий виховний захід «Новий погляд на робітничі професії». В межах заходу було подано інформаційну рубрику про історію розвитку верстатів, потім учні прочитали вірші про свої професії. Далі захід проходив у вигляді змагання між командами хлопців з групи АС-15 та дівчатами з групи ВШП-13. Були конкурси на загальну ерудицію, на інтуїцію, на знання професійних термінів та понять, потім дівчата та хлопці спробували краще зрозуміти один одного шляхом зміни виду діяльності – дівчата загвинчували шурупи, а хлопці фарбували нігті. Окрасою свята стала пісні у виконанні учениці гр. ВШП-13 Папети Юлії. На завершення учні виконали «Гімн верстатників».

1517
За підрахунком журі переможцями стали учні групи ВШП-13 з мінімальною перевагою у 2 бали, за що були нагороджені солодким подарунком. Всі глядачі отримали величезне задоволення, цілу низку позитивних емоцій та заряд хорошого настрою.

%d bloggers like this: