Наші майстри вчаться сучасним технологіям оздоблення десертів

12 квітня майстри з професій “Кухар” і “Кондитер”  Романченко В.О. та Беринда О.М. взяли участь у майстер-класі «Індустрія сучасних десертів”, який проводили фахівці   ДНЗ «Херсонське вище професійне училище ресторанного господарства». Так як майстер-клас для професіоналів – це можливість  познайомитися з новими технологіями, новими методиками та авторськими напрацюваннями, майстри училища збагатили власну фахову скарбничку. Адже окрім вивчення теоретичного матеріалу, в учасників   була можливість опрацювати технології оздоблення десертів ізомальтом, шоколадом, фруктами та  набути навичок з інноваційних  технологій оздоблення сучасних десертів.

Адміністрація училища вдячна організаторам майстер-класу за безцінний досвід, якого набули майстри ДНЗ «ПТУ № 14 м. Нова Каховка».

%d bloggers like this: