Колектив ДНЗ “ПТУ №14 м. Нова Каховка” – рідному місту

23.09.2017 року  – день,  коли рідне  місто приймає поздоровлення від своїх жителів. В котрий раз учні нашого училища, дивували своїми виробами мешканців Нової Каховки. Присутніх очікувала яскрава виставка на центральній площі в честь ювілею міста: предмети вжитку,  зроблені на токарних верстатах, смачні торти і тістечка, різноманітні смаколики від наших кухарів та  кондитерів, картини з чарівними краєвидами України, народні обереги та вироби hand-made від гувернерів, удосконалені «баги» від автослюсарів та макет із сучасними засобами освітлення приміщень від електриків – все це представили учні та майстри нашого закладу. Шановним гостям, які завітали до нас,   учні власноруч приготували духмяний коровай  – символ добробуту і багатства нашого краю. Незважаючи на погоду та дощ,  наші учні в святковому піднесеному настрою прямували на  урочисту  ходу, яка розпочиналась біля міського кінотеатру «Юність», а після завзято танцювали на видовищному флешмобі та  кружляли у вальсі. У такі свята, як День міста, кожен відчуває себе частиною великої родини. Ми маємо об’єднатися у любові до нашого міста, працювати і жити для його добра, допомагати тим, хто цього потребує. Усі досягнення, якими багате місто, складаються із щоденної праці, знань і талантів його мешканців.

Ми пишаємось тим, що в нашому місті  народжується і зростає покоління талановитих і працелюбних людей, які змінюють його обличчя. Разом ми розвиваємося, покращуємо благоустрій, набуваємо європейського вигляду. Разом ми єдина і велика сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для життя та виховати гідне майбутнє покоління для нашої неньки України.

Від щирого серця колектив та учні ДНЗ «ПТУ №14 м. Нова Каховка» вітають всіх з Днем міста!

Бажаємо усім вам добра, здоров’я, родинного затишку.

Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії. Зичимо всім жителям м. Нова Каховка  Божого благословення, здоров’я, щастя, благополуччя!

%d bloggers like this: