В ПТУ № 14 за досвідом

15 жовтня на базі нашого училища пройшла обласна конференція голів методичних комісій  спецдисциплін та старших  майстрів професійно-технічних закладів області. Усього в училище прибуло близько 40 гостей. Організували захід такого масштабу методисти НМЦ ПТО у Херсонській області Холявко Т.М. та Кір´язова В.Л.

Учасники конференції ділились досвідом упровадження інноваційних технологій як умови фахового зростання педагогів. Захід відбувся  у просторому та затишному методичному кабінеті училища, який був за літо відремонтований та обладнаний новими меблями та  комп’ютерною технікою.

Перед гостями з вступним словом виступив директор училища Ігор Володимирович Сердюк, який розповів про досягнення колективу за минулий рік та поділився планами на майбутнє.

Старший майстер Кармановська Т.М. поділилась родзинками організації виробничої практики учнів на підприємствах, показала відео сюжет про роботу учнів-практикантів на Бериславському машинобудівному заводі.

Красивим завершенням конференції став майстер-клас від майстрів з професії «Кухар. Кондитер». Худницька Є.В. та Мирончук М.В. показали гостям цікаву техніку оздоблення кондитерських виробів – «Акварель». Майстри створили вишукану новорічну композицію з використанням харчових гелевих фарб.

Під час екскурсії по виробничим майстерням  гості мали змогу побачити, які зміни в них відбулися: усі майстерні частково або капітально відремонтовані, в них обладнані окремі місця для проведення вступних інструктажів, оснащені телевізорами. Особливу увагу присутніх привернула нова майстерня для кухарів, створення якої було анонсовано в кінці минулого навчального року.

За час перебування в училищі гості були одностайні у своїх висновках: училище за декілька останніх років суттєво змінилось, воно розвивається і має майбутнє.

%d bloggers like this: