Якісна практика сьогодні – успішний фахівець завтра

Цими осінніми днями учні групи «Нянька. Гувернер» перебувають на виробничій практиці у дитячих садках міста. Протягом трьох з половиною тижнів дівчата оволодівають практичними навичками з професії «Нянька». Серед іншого, учениці допомагають доглядати за дітьми, готують їх до сну, беруть участь в підготовці дидактичних матеріалів, іграх із малюками. Для більш ефективного оволодіння практичними навичками за кожною ученицею закріплено наставника – помічника вихователя.

Училище має довготривалий успішний досвід співпраці із яслами-садками міста: «Черьомушки», «Журавлик», «Дюймовочка».  Ми вдячні фахівцям дошкільних навчальних закладів за передані вміння та участь у розвитку майбутнього покоління педагогів.

За результатами проходження практики, наші найкращі учениці часто отримують запрошення працювати в навчальних закладах. Так цього року, Скрипніченко Сніжана потрапила на практику до Наталії Єльцової, яка закінчила ПТУ-14 в 2016  році. А Олійніченко Дар’я – до Баранової  Інни, яка навчалася в 2015 році.

Тож, шановні випускники шкіл! Через півроку ви будете обирати життєву дорогу. Якщо вам подобається працювати з дітьми, запрошуємо  оволодіти  професією «Нянька. Гувернер». Термін навчання-1 рік, упродовж якого на вас чекає 2 виробничі практики  в дитячих закладах міста. Для багатьох наших випускників училище – це трамплін у доросле життя. За детальнішою інформацією звертайтесь на училищний сайт nkptu14.in.ua або за тел. 095 35 940 91.

  

%d bloggers like this: