Все було для вас: гарний настрій, сюрпризи і безліч подарунків!

Посмішки та гарний настрій – ось основний сюжет святкування Дня студента в училищі. Все почалося 16.11.17р. в міському Будинку культури на урочистих заходах до Дня студента, де відбулося нагородження переможців конкурсу «Я – новокаховський  студент»

Команда училища зайняла ІІІ місце в номінації «Відеоролік», а учень групи ЕА-14 Нікітін Д. отримав одноразову стипендію від депутатського корпусу м. Нова Каховка.

Зранку 17.11.17 р. в святково прикрашеному холі училища учнів зустрічали гучною музикою, конкурсами та призами. Директор училища Сердюк І.В. привітав усіх студентів зі святом, поділився зі всіма  незабутніми спогадами від свого студентського життя і побажав учням приємних і незабутніх вражень від навчання. А «родзинкою» свята став танок педагогів на чолі з директором – для всіх  учнів ПТУ-14!

Також були підведені підсумки конкурсу на кращій скрайбінг-ролик, мальований скрайбінг, на краще селфі біля бренд-листа ( за ініціативою Ради самоврядування). Солодкими призами і бурними оплесками зустрічали переможців:

В номінації «Мальований скрайбінг»:

І місце – Дегтярьов О. (гр..ЕА-15), Сігарьова (К-16), Дубіна Д. (гр..КК-17)

ІІ місце – Сєдіна Н. ( гр..К-16)

ІІІ місце –  гр..КК-17

В номінації «Селфі»:

І місце – ККД-17

ІІ місце – ЕА-16, К-16

ІІІ місце – КК-17.

Вітаємо!

%d bloggers like this: