Уже ніхто не знищить Україну в тобі, в мені і в кожному із нас

21 ЛИСТОПАДА В НАШІЙ КРАЇНІ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ. В ІСТОРІЇ УКРАЇНИ БУЛО БАГАТО ТРАГІЧНИХ ПЕРІОДІВ ТА ПОДІЙ. В НАШ ЧАС В ІСТОРІЮ УВІЙШЛА ЩЕ ОДНА ПОДІЯ – МАЙДАН, ЯКИЙ ЗМІНИВ НАШУ ДЕРЖАВУ, НАШ НАРОД І НАШЕ ЖИТТЯ.

В такі трагічні періоди завжди на захист своєї землі, своєї держави ставали кращі представники українського народу. Борців Майдану об’єднало бажання жити у вільній країні, з справедливим та світлим майбутнім. За ці ідеали на Майдані пролилася кров. Так з’явилася Небесна сотня – це патріоти, які віддали життя за свої переконання. І тепер для народу України є святим обов’язком гідно вшановувати Героїв. В ці дні вся Україна вшановує Героїв Небесної сотні.

Події останніх років вимагають від бібліотекаря училища Філіпенко О.С. ставити перед собою завдання: здійснювати патріотичне виховання підростаючого покоління. Готуючись до відзначення Дня Гідності та Свободи, бібліотекар оформила книжково-ілюстраційну виставку-пам’ять під назвою «Уже ніхто не знищить Україну в тобі, в мені, і в кожному з нас».  Підготовлена до виховного заходу презентація «Революція Гідності та свободи: хроніка подій» привернула увагу учнів до тих українців, які не пошкодували свого життя заради Свободи.

 

%d bloggers like this: