Шляхами превентивного виховання

На минулому тижні в гуртожитку ДНЗ «Професійно-технічне училище №14 м. Нова Каховка» в рамках проведення превентивних заходів по запобіганню підліткової злочинності відбувся рейд адміністрації закладу разом з КП «Муніципальна охорона» Новокаховської  міської ради. Мета рейду: перевірка наявності учнів в гуртожитку після 2100, вживання ними алкогольних та наркотичних речовин. Перевіряли учнів, які стоять на внутрішньоучилищному обліку та  учнів, схильних до правопорушень. Рейд разом з муніципальною поліцією став своєрідною «шоковою терапією» для підлітків.

Під час рейду виявлені ознаки кримінального правопорушення, про що подана відповідна заява до національної поліції м. Нова Каховка.

Сподіваємось, що такі заходи в гуртожитку увійдуть в систему, для того, щоб учні  які дійсно прийшли до нас  отримати освіту, знання та професію, не стикалися з правопорушниками. Тому для нас важливі різні форми профілактики.

Ми висловлюємо велику подяку співробітникам КП «Муніципальна охорона» Новокаховської  міської ради Гончарову В.О., Младзієвському О.Ю., Бугровенко А.В. за швидку реакцію на наше прохання про допомогу у проведені заходу і виявлення правопорушників.

%d bloggers like this: