Як ми відзначали День Збройних Сил України

Протягом тижня в училищі проводились заходи, присвячені Дню Збройних Сил України.

Учні змагалися в стрільбі з пневматичної гвинтівки, відвідували військову частину, випускали бойові листи та білетні.

Результати змагань стрільби з гвинтівки: ВШП-17 – І місце, ЕА-16 – ІІ місце, ІІІ місце – ККД-17.

Члени гуртка «Південна варта», разом з керівником Шевченко Є.М., побували на зустрічі з учнями школи-інтернату № 1, де показали набуті навички володіння зброєю, роботи в групах з переміщенням при вогневому контакті.

Вихователі гуртожитку Завгородня С.М., Ковальчак Н. К. разом з Радою гуртожитку запросили всіх бажаючих на патріотичний вогник. У виконанні учениці Комісарової Катерини прозвучав вірш М.Рильського «Україна», а Кабак Ірина прочитала вірш А.Малишко «Молоденькі сади ми посадимо на кручі». Брижата А., Хижинська Т., Руденко Н., Херуненко Н., Комісарова К., Подаков І., Короткий В., Жижко Д., Яцюк Н. співали пісні про головне в нашому житті – рідний дім, кохання, перемогу. Прекрасними танцями порадували усіх присутніх Каменєва Діана і Пікус Олександр.

Запрошений на свято гість – Суботович Олександр, військовослужбовець в\ч зв’язку, радист ультракоротких радіостанцій Р-158, молодший сержант, командир відділення,  заспівав пісню про ціну батьківської любові «Росте черешня в мами на городі».

Прикрасою свята став виступ вихователя гуртожитку Завгородньої Світлани Миколаївни, яка виконала соло  на акордеоні вальс-мюзет «Світло і тіні» композитора А.Піцегоні і разом з ансамблем заспівала пісню «Україна».

%d bloggers like this: