Його величність Урок

Під такою назвою в училищі 10 січня проведений методичний семінар з елементами тренінгу. Його підготували методист Наталія Мединська разом з психологом  Анною Сапожник. Педагоги пригадали дидактичні принципи найпопулярніших систем навчання, включаючи і класно-урочну. Колективно, за допомогою прийому «Ланцюжок» присутні склали оду Уроку. Знайомлячись  з деякими положеннями Концепції нової української школи, учасники заходу створили портрет ідеального вчителя, без якого урок не відбудеться.

Він творчий, незалежний, компетентний, гармонійна особистість, яка любить свою роботу і дітей.

Приклад непересічного педагога, який зміг зацікавити навчанням цілий клас «норовливих» учнів, переконав присутніх, що до кожного «складного» вихованця треба шукати  індивідуальний підхід.

Як йти в ногу з часом показала викладач англійської мови Тетяна Красуляк. Вона розповіла про можливості онлайн – сервісу learning Аpps для навчання та перевірки знань учнів за допомогою інтерактивних модулів.

Організатори заходу сподіваються, що почуте та побачене не залишить педагогів байдужими, а надихне позбавлятись стереотипів у виборів форм, методів, технологій навчання і виховання та постійно вдосконалювати педагогічну майстерність.

%d bloggers like this: