Година з директором

25 січня 2018 року, в День студента, відбулась чергова зустріч активу учнівських груп з директором училища Ігорем Володимировичем Сердюком.

Як завжди, піднімались питання навчання учнів, їх побуту, поведінки на уроках групи ЕА-17. Директор повідомив учням інформацію стосовно стипендіального фонду на 2018 рік, розповів про плани щодо відкриття нових професій в училищі та створення інтерактивного класу верстатників.

Під час спілкування з директором учні запропонували організувати екскурсійні поїздки до м. Херсону та м. Миколаїва.  Були обговорені питання проживання учнів в гуртожитку,  дотримання ними санітарно-гігієнічних норм.

Учнівська спільнота поділилась своїми думками стосовно проведення в училищі Дня закоханих, організації дводенного виїзного табору з конкурсами, приготуванням справжнього куліша та грою в лазерний пейнтбол.

Підсумком зустрічі стали слова директора: «Тільки об’єднавши наші зусилля, ми зможемо вирішити всі питання, зробити життя в училищі ще більш цікавим і комфортним».

%d bloggers like this: