Обмін досвідом продовжується

14 і 15 березня в училищі були проведені відкриті уроки.

Красуляк Т.С., викладач англійської мови, запросила колег на урок у групу К-16 з теми «Страви та їх інгредієнти». Виконуючи завдання з аудіювання, читання, письма та говоріння, майбутні кухарі згадали та закріпили вивчені кулінарні дієслова, вчились вводити їх в речення, складати зв’язні висловлювання. Тема уроку була пов’язана з їх професією, тому учні із задоволенням складали рецепти приготування салату «Цезар», шоколадного пудингу та шарлотки з яблуками. Результати уроку свідчать, що Тетяна Степанівна досягла поставлених цілей, адже переважна більшість учнів залишилась задоволеною своєю роботою та здобула корисну інформацію.

Жбанкова Н.В. проводила узагальнюючий урок технології приготування їжі з теми «Теплова кулінарна обробка продуктів». Група ККД-17 поділилась на три команди, які змагались у цікавих конкурсах: «Розкуси горішок», «Дожени лідера», «Червоний квадрат», «Ти – мені, я – тобі», «Чорний ящик», «Запитання від гостя». Учні повинні були показати свої знання не лише зі спец предмету, а також з фізики, хімії та продемонструвати загальну ерудицію.

За переконанням Наталії Василівни, ігрові уроки сприяють підвищенню активності учнів та активізації їхньої уваги, мотивують до отримання знань. Спостереження за учнями це підтвердило. Команди працювали азартно, захоплено, ніхто не хотів спасувати. Дякуємо Тетяні Степанівні та Наталі Василівні за хорошу підготовку та цікаві уроки!

 

%d bloggers like this: