Вернісаж особистостей

Так називався методичний захід, на якому педагоги, які проходили атестацію, представляли свої творчі звіти. Гаслом методичного дійства були слова К. Ушинського: „У навчанні та вихованні все має ґрунтуватися на особистості педагога. Ніякі статути, ніякі програми, ніякий штучний організм… не може заступити особистість… тільки характером можна формувати характер”.  Викладачі і майстри своїми виступами довели справедливість цих слів.

Горобець М.М., викладач історії України і галузевої економіки розповіла про своє педагогічне становлення у віршах, які сама склала.

Жбанкова Н.В., викладач спецдисциплін з професії «Кухар», акцентувала увагу на методах і прийомах прищеплення учням любові до обраної професії.

Кованова Т.О., викладач  хімії, біології і екології, презентувала свої методичні напрацювання з проблеми «Формування в учнів відповідального ставлення до навчання в процесі самостійної роботи».

Довбня В.Г. поділився досвідом патріотичного виховання учнів засобами предмету «Захист Вітчизни».

Майстер з професії «Кухар» Чеплік О.М.  у своєму виступі акцентувала увагу на тому, як склалась професійна кар’єра її випускників. Найкращі з них працюють в престижних закладах  харчування Херсону, Києва, Львова, що є показником якості професійної підготовки.

Беринда О.М., майстер кухарів – кондитерів, продемонструвала приклад якісної, систематичної самоосвітньої діяльності. У своєму портфоліо показала рівень фахового зростання за міжатестаційний період та поділилась творчими планами на майбутнє.

Куліш А.М., майстер верстатників широкого профілю, продемонстрував володіння комп’ютерними технологіями в навчальній і позакласній роботі.

Портфоліо педагогів розміщені на сайті у розділі «Методична робота», вкладка «Досвід».

%d bloggers like this: