В ПТУ №14 – обласний семінар викладачів правознавства

17 травня на базі училища відбувся обласний семінар-практикум  викладачів правознавства ПТНЗ під керівництвом методиста НМЦ ПТО у Херсонській області Л.Л.Воїнової.

В рамках семінару викладач ПТУ №14 Дорош Ю.С. дала відкритий урок з теми «Право власності» у групі ККД-17. Юлія Сергіївна обрала цікаву форму вивчення і закріплення нової теми – квест. Учні дізнались про джерела, зміст, форми, способи набуття права власності.

Закріплювали отримані знання, виконуючи різноманітні вправи: «Відгадай ребуси», «Відгадай загадки»,  «Продовж речення», «Ситуація», «Зроби крок», «Знайди помилку». Викладач доцільно використала уривок з мультфільму для вирішення правової ситуації. Упродовж уроку викладач використовувала виховні можливості теми, що вивчалась. Відеопритча допомогла підліткам зрозуміти, що поважати свою  власність та власність інших необхідно, але людей та стосунки слід цінувати більше, ніж речі.

Упродовж уроку за правильно виконані завдання учні отримували букви, з яких наприкінці зібрали ключове слово – Україна. Відео кліп «Моя Україна», підкреслив думку, що наша рідна земля багата на гарну природу і талановитих людей, тому слід цінувати батьківщину,своєю працею будувати  її майбутнє, а не шукати кращих світів.

Урок був високо оцінений гостями, адже він був динамічним, різноманітним і цікавим. Дякуємо Юлії Сергіївні за сумлінну підготовку, а учням групи ККД-17 ( майстер Мирончук М.В.) за активність!

%d bloggers like this: