Останній дзвоник в ПТУ № 14

        Літній ранок 27 червня видався дощовим, але це зовсім не зіпсувало настрою колективу ПТУ№14, який зібрався  на свято Останнього дзвоника. На захід завітали наші соціальні партнери, спонсори, представники громадськості, батьки. Гості прийшли подякувати училищу за співпрацю та сказати напутні слова випускникам, яких в цьому навчальному році було 150 чол.  Сьогодні востаннє  в стінах закладу перебувають 50 майбутніх верстатників широкого профілю та гувернерів: після лінійки вони складатимуть державну кваліфікаційну  атестацію, щоб отримати  дипломи кваліфікованих робітників. 

             Очільник міста В.І.Коваленко закликав учнів бути людяними, приймати зважені рішення на користь родини і батьківщини. Депутат Новокаховської міськради К.І. Черепанов запросив випускників не шукати чужих світів, бо сьогодні є безліч можливостей реалізувати себе тут, на рідній землі. Заступники директорів з персоналу Херсонського і Бериславського  машинобудівних заводів  О.А. Ещенко і  С.В. Луценко дякували адміністрації за хорошу підготовку учнів – практикантів,  запрошували випускників  на роботу. Керівник школи  художньої гімнастики «Зірочка»  О.Б.Красовська вручила директору  закладу І.В.Сердюку подяку за можливість проводити заняття в училищному спортзалі.  

                Ліричну нотку в серйозну розмову внесли виступи  маленьких  «зірочок», вокального ансамблю БК «Джерела» , вокальні і танцювальні композиції  талановитих учнів училища.

Нагадуємо, що приймальна кампанія в розпалі. Тож, шановні випускники шкіл, не упустіть шанс стати членом великої і дружної родини ПТУ № 14 та отримати престижну професію.
Після 9 кл.                            
– Верстатник широкого профілю  (токар, фрезерувальник) 
– Електромонтер.Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів
– Кухар
– Кухар. Кондитер.  
Після 11 кл.
– Слюсар з ремонту  колісних транспортних засобів   
– Кухар. Кондитер
– Нянька. Гувернер
Приймальна комісія працює щодня з 8.00 до 16.00 (крім вихідних)
Приходьте: Херсонська обл.,м. Нова Каховка, пр. Перемоги 7-д (р-н «Сокіл»)
Знайомтесь: nkptu14.in.ua ;   facebook.com/ptu14/
Телефонуйте: (05549)7-80-64;  095 679 97 45
%d bloggers like this: