Участь в міському святі спорту

До Дня фізичної культури та спорту та Олімпійсього тижня 18 вересня 2018 року на стадіоні «Енергія» вперше відбулись міські спортивно-масові заходи серед учнів та студентів всіх рівнів акредитації м.Нової Каховки. В змаганні приймали участь 5 команд. Честь нашого училища захищала команда «Оба-на» під курівництвом викладача фізичного виховання Мячіна Миколи Юрійовича, капітан команди – Демчук Євген.

Змагання складалось з двох етапів та кількох розділів: І етап – «Кругова естафета на біговій доріжці», ІІ етап – «Естафети на полі». До учасників змагань з привітальними словами звернувся міський голова м. Нова Каховка Коваленко Володимир Іванович та по закінченню змагань подарував командам комплекти м’ячів (футбольний, баскетбольний, волейбольний), а депутати Новокаховської міської ради привітали команди солодкими подарунками.  По закінченню естафет суддівська колегія вирішала, що цього року переможців не буде, перемогла студентська ДРУЖБА!!! Але усі команди були нагородженні грамотами та кубками. Грамотою Національного комітету України був відзначений керівник фізичного виховання нашого училища Ходус Іван Іванович. Після нагородження учасники та вболівальники вирушили на беріг річки Дніпро, де їх чекала група підтримки з готовою смачною юшкою.

Адміністрація нашого училища висловлює велику подяку організаторам цього заходу Відділу у справах сім’ї, молоді фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради.

%d bloggers like this: