Кондитер-професія творча.

У цьому переконали нас учні групи ККД-17 під керівництвом майстра Мирончук М.В. Під час вивчення теми “Приготування мучних виробів” майстер запропонувала учням виготувати традиційний закритий пиріг з начинкою ( кулебяку) у сучасному оформленні. Марина Василівна  вчила майбутніх кондитерів працювати з харчовими барвниками, розведеними з яєчним жовтком  і  не обмежувала політ фантазії своїх учнів. В результаті вироби не лише  мали різноманітні форми, а й були прикрашені квітами, колосками, листочками.

Такі уроки сприяють розвитку творчої фантазії та естетичного смаку учнів та роблять їх конкурентоздатними.  Адже якщо кондитер – ще і скульптор, і архітектор, і художник  – він буде бажаним спеціалістом в найкращих закладах харчування.

%d bloggers like this: