Підсумки пешого місяця!

Всім привіт! Ну що, перший місяць навчання в ДНЗ «Професійно-технічне училище № 14 м. Нова Каховка» пролетів, як одна мить! Сьогодні ми хочемо пригадати цікаві моменти місяця.

Почалося все з Дня знань. В цей день наша велика учнівська родина змогла забратись он-лайн в кількості більше ніж 160 учасників! Це було реально круто, коли учні, знаходячись в різних куточках України і світу змогли одночасно зустрітися  і привітати один одного, майстрів і викладачів з початком навчального року! Ми довго вагались, чи зможемо організувати цю зустріч. І у нас все вийшло! В першу чергу привітали наших першокурсників: нас в нашій училищній родині стало на 150 більше! Все було на нашому святі: зустріч із старими друзями, знайомства, посмішки, а для наших першокурсників – невідомий світ професій.

Також ми раді вітати наших учнів з шаленою перемогою у Всеукраїнському конкурсі Код Нації до Дня Незалежності України! Ви – реально круті! Ваші знання і креатив допомогли вам здобути цю нелегку перемогу. Респект і аплодисменти вам!

 

 

 

 

 

Ну і куди ж без традиційного проведення тижня до Дня фізичної культури та спорту. В училищі пройшов великий он-лайн челендж «Прокачай себе!». Цього разу виклик прийняли педагоги училища та учні, що навчаються за професіями «Слюсар з ремонту автомобілів», «Кухар.Кондитер», «Нянька.Гувернер». Всі круто прокачали себе і кожен показав неймовірну віддачу. Всі були мега молодці! Зробили крок до кращої версії себе. Тримаймо темп і далі! Це тільки початок спортивних змагань.

В цьому навчальному році до нас на навчання прийшло багато креативних і талановитих здобувачів освіти. Тримаймо курс на успіх і далі. Сподіваємось, що з такою командою ми зможемо взяти ще більше висот!

 

%d bloggers like this: