З 21.11.по 25.11.2016 р. в училищі проходив інтегрований тиждень «Хімія та кулінарія». На інформаційному стенді був вивішений план тижня, а також плакати з історії та хімічного вмісту різних страв: котлети “по-київські” , вишуканого десерту «Тірамісу», традиційного узбецького плову. На кожному поверсі були розміщені рецепти українських національних страв.
21.11. – в рекреації училища проходив конкурс «Кращий знавець української кухні».
22.11. – в групах ЕА-13, ЕА-15, ВШП-16, ЕА-16 учениці гр.К-15 Волова Надія та Завгородня Тетяна провели лекції з теми «Раціональне харчування студентів запорука здоров’я».
23.11. – на І поверсі звучали українські пісні про їжу та відбулася демонстрація фільму «Технологія приготування українських страв».
24.11. – відбувався заключний відкритий виховний захід «Хімія та кулінарія», в якому члени гуртка «Юний хімік-еколог» розповіли про історію страв та їх хімічний склад для груп К-16 та К-15.