У формі змагання пройшов урок вдосконалення вмінь та навичок у групі майбутніх кухарів-кондитерів (КК-18). Для закріплення теми «Приготування прісного тіста та виробів з нього» майстер Беринда О.М. запропонувала презентувати будь-який виріб за власним вибором. За роботою учнів слідкувало компетентне журі, до складу якого ввійшли викладачі спец предметів, майстер в/н та старший майстер.
Окрім традиційних вареників з картоплею і сиром та пельменів, учні приготували кольорову локшину домашню, равіолі з грибами і сиром, галушки запечені з м’ясом та чебуреки. На загальну оцінку впливали не лише якість приготування, а й зовнішній вигляд страви та знання теоретичного матеріалу.
За оцінками журі, найкращі результати показали учні Ефремова А., Масон К., Малишенко Я. та Мураховська В. Вітаємо дівчат з їхніми першими кроками до фахової майстерності! Окрема подяка майстру в/н Олені Миколаївні, яка використовує цікаві форми проведення уроків та спонукає учнів мислити нестандартно.