У цьому переконали нас учні групи ККД-17 під керівництвом майстра Мирончук М.В. Під час вивчення теми “Приготування мучних виробів” майстер запропонувала учням виготувати традиційний закритий пиріг з начинкою ( кулебяку) у сучасному оформленні. Марина Василівна вчила майбутніх кондитерів працювати з харчовими барвниками, розведеними з яєчним жовтком і не обмежувала політ фантазії своїх учнів. В результаті вироби не лише мали різноманітні форми, а й були прикрашені квітами, колосками, листочками.
Такі уроки сприяють розвитку творчої фантазії та естетичного смаку учнів та роблять їх конкурентоздатними. Адже якщо кондитер – ще і скульптор, і архітектор, і художник – він буде бажаним спеціалістом в найкращих закладах харчування.