Яскравий приклад, як зробити уроки технологій професійно спрямованими та цікавими для учнів, показали учні групи ККД-18 під керівництвом викладача Беринди О.М.
Вивчаючи кулінарію, майбутні кондитери готували та захищали проекти – солодощі за власною рецептурою з оригінальною назвою. Гостями Сandy бару стали викладачі та майстри училища в ролі «замовників продукції», вони дегустували та оцінювали смаколики. Учні повинні були переконати їх у тому, що саме їх виріб варто придбати. Дівчата і хлопці розповідали про корисні властивості приготовлених солодощів, обґрунтовували вартість та сферу споживання. Такі компетенції стануть їм в нагоді при влаштуванні на роботу та на виробництві для реклами своєї продукції.
Дякуємо Олені Миколаївні за цікаву ідею проведення залікового уроку, а її учням – за смачні мафіни, кекси, капкейки, брауні, млинці та «клоуни».