Новорічне свято

Ось і наблизились найчарівніші свята року – новорічні свята! Кожен дорослий і малий чекає від них здійснення бажань і нових вражень. В пам’яті залишаються тільки спогади, які принесли найбільш яскраві емоційні переживання. І ми намагались зробити так, щоб наші учні запам’ятали ці святкові дні.

 

Початком створення новорічного настрою стала підготовка та участь у відкритті новорічної ялинки. Чарівна красуня, яка засяяла 20 грудня на центральній площі міста, здивувала своєю витонченістю, мереживом вогнів і вишуканістю. Новорічній настрій панував у всіх учнів, які прийшли на свято. Власноруч виготовлені учнями новорічні смаколики порадували багатьох гостей свята, а наш Дід Мороз залюбки фотографувався з усіма бажаючими.

Перед початком новорічної дискотеки, що проходила в училищі 21 грудня,  учнів привітали зі святами чарівні гості і звичайно Дід Мороз і Снігуронька! Яскраве театралізоване комедійне дійство разом з учнями підготувала керівник гуртка художньої самодіяльності Куліш Т.А., а головними головними героями стали учні: Тимофієнко Р.(ВШП-18), Мазай Р. (ВШП-18), Жданов І. (ВШП-18), Асауленко Д. (К-18), Німас О. (К-18), Амосов Д. (К-18), Малищак В. (К-18), Кравченко В. (К-18), Ходзевич А (КК-18), Власик А. (ККД-18), Нодь А (КК-18). Ну і на завершення цього дня була дискотека, де учні мали змогу вдосталь натанцюватись, поспілкуватись в неформальній обстановці та отримати від Діда Мороза смачні пироги!

Заст.директора з виховної роботи

С.В.Піндак

%d bloggers like this: