16 січня майбутні кухарята групи К-19 зустрічали гостей. Їхня майстриня Худницька Є.В запросила колег на відкритий урок виробничого навчання з теми “Механічна кулінарна обробка птиці.
Кулінарне розбирання і заправлення.” Євгенія Вікторівна показала прийоми актуалізації опорних знань учнів,
продемонструвала способи відділення різних частин курки та обговорила їх кулінарне використання. Майстриня запропонувіала учням повторити деякі прийоми розробки куриної тушки та способи заправлення за допомогою шпагата та без нього.. Учні також повторили правила техніки безпеки при роботі в мясному цеху та передивились відеосюжет з теми. Вступний інструктаж закінчився підведенням підсумків роботи учнів та видачею завдань для самостійної роботи.
Відаємо учнів групи К-19 та її наставника Євгенію Вікторівну з вдалим дебютом! Так тримати!