Насичений та продуктивний місяць для наших кухарів!



В умовах дистанційного навчання ми продовжуємо НАВЧАТИ та не забуваємо НАВЧАТИСЯ самі
! Наші педагоги постійно розвиваються і вдосконалюють свої професійні навики. У листопаді члени методичної комісії кулінарного профілю плідно працювали над удосконаленням професійних компетентностей.

Усі майстри виробничого навчання пройшли 60-годинні курси «Інноваційні технології харчової промисловості» та вже почали активно упроваджувати отримані знання і навички на своїх уроках. Педагоги розробили програму навчального курсу з виготовлення сублімованих та дегідратованих продуктів харчування, пакування та зберігання (сухих пайків).
Майстри виробничого навчання разом зі своїми учнями долучились до Всеукраїнського кулінарного конкурсу «Гарбузовий маєток 2025»
, мета якого відкрити мешканцям України та Європи нову сторінку в гастрономічній історії України. Конкурсанти готують авторські страви з гарбуза та цікаву презентацію. Очікуємо хороших результатів змагання!




Не віриш, що дистанційно можна навчитися улюбленій професії? Приєднуйся до нас і переконайся!

Якщо Ви плануєте здобути професію Кухаря чи Кухаря-кондитера, звертайтесь за телефоном: +380506402090 (Viber) Тетяна Миколаївна
Роз’яснимо, допоможемо, зарахуємо! Забронюй своє місце!




