Насичений та продуктивний місяць для наших кухарів!🧑‍🍳👩🏼‍🍳
В умовах дистанційного навчання ми продовжуємо НАВЧАТИ та не забуваємо НАВЧАТИСЯ самі🎊! Наші педагоги постійно розвиваються і вдосконалюють свої професійні навики. У листопаді члени методичної комісії кулінарного профілю плідно працювали над удосконаленням професійних компетентностей.
Усі майстри виробничого навчання пройшли 60-годинні курси «Інноваційні технології харчової промисловості» та вже почали активно упроваджувати отримані знання і навички на своїх уроках. Педагоги розробили програму навчального курсу з виготовлення сублімованих та дегідратованих продуктів харчування, пакування та зберігання (сухих пайків).
Майстри виробничого навчання разом зі своїми учнями долучились до Всеукраїнського кулінарного конкурсу «Гарбузовий маєток 2025»🎃, мета якого відкрити мешканцям України та Європи нову сторінку в гастрономічній історії України. Конкурсанти готують авторські страви з гарбуза та цікаву презентацію. Очікуємо хороших результатів змагання!
🧑‍🏫С початку війни ми продовжуємо надавати освітні послуги на окупованій території Херсонщини і 30 відсотків наших учнів саме з лівого берега Дніпра. Ми маємо великий досвід в проведенні дистанційного навчання в умовах відсутності зв’язку та світла. Індивідуальні графіки навчання, проведення онлайн уроків в час, зручний для більшості учнів групи, консультації, доступ до електронної бібліотеки, фільмотеки по предметах, та багато іншого допомагає учням отримати вибрану професію✨
🌟У освіти немає кордонів і віку! Ми даємо професійні знання і навички, а не лише диплом! Це і є запорукою нашого успіху!
Не віриш, що дистанційно можна навчитися улюбленій професії? Приєднуйся до нас і переконайся!🏢
Якщо Ви плануєте здобути професію Кухаря чи Кухаря-кондитера, звертайтесь за телефоном: +380506402090 (Viber) Тетяна Миколаївна
Роз’яснимо, допоможемо, зарахуємо! Забронюй своє місце!🇺🇦🇺🇦🇺🇦
%d bloggers like this: