Останній дзвоник 2014-2015 н.р.

Останній дзвоник! Скільки в ньому спогадів, мрій і сподівань, радості і смутку, світлої печалі… Які ніжні почуття охоплюють душу! Переповнює серце любов до життя, до своєї юності, до наших дорогих випускників. В сьогоднішній день він пролунав і в нашому училищі, в якому покликав і наших учнів у доросле майбутнє. Групи верстатників широкого профілю ВШП-12 (майстер в/н Мороз Г.Ю.) і гувернерів НГ-14 (майстри в/н Денисенко З.Ф. і Рєка І.В.) прощалися зі своїм рідним училищем, в якому досягли  навчальних, культурно-масових та художніх результатів.

image (23)image (11)

Лунало  багато теплих слів, напуть. Колектив підводив підсумки роботи за рік. Тим працівникам та учням навчального закладу, хто сумлінно та плідно працював, брав активну участь у життєдіяльності училища було вручено грамоти й подяки від виконуючого обов’язки директора Сердюка Ігоря Володимировича. Знайшлися добрі слова подяки на адресу батьків, які довірили своїх дітей досвідченому, професійно сильному колективу. Окремі нагороди за результатами конкурсу “Кращий за професією” вручив учням старший майстер Котій Микола Семенович.

image (19)image (22)Зі словам вдячності викладачам виступили батько випускника Забели Андрія та матір  Ізмайлова Євгена. В далеку життєву дорогу зі словами вдячності та найкращими побажаннями провела майстер виробничого навчання Рєка Ірина Вікторівна.

image (18)image (17)

Також звернувся до своїх товаришів президент учнівського самоврядування Харченко Іван, який зачитав гумористичний наказ про “звільнення невинних учнівських душ та очищення вчительських душ від панування жорстокого й непохитного розкладу уроків”. А потім наказав надати останній дзвоник в 2014-2015 навчальному році. Вокалом всіх присутніх вітали учениці групи гувернерів Ірина Мельник (пісня “Прощальний вальс”) та Шевченко Марія (пісня “Скоро нам відлітати вдалину”). Наприкінці під марш випускників учні вийшли в широку життєву дорогу.

image (16)image (15).

%d bloggers like this: