Сітка-оберіг для воїнів АТО

Волонтерський загін для учнів ДНЗ «ПТУ-14 м. Нова Каховка» є невичерпним джерелом набуття громадянської освіти, можливістю вчитися та сприяти розвитку солідарності в країні, реалізувати себе у служінні суспільству. Юний волонтер завдяки соціальній діяльності набуває практичних життєвих орієнтирів, досвіду, оволодіває мистецтвом життєтворчості, саморозвитку особистості. Учнівське самоврядування нашого училища продовжує допомагати бійцям. Цього разу небайдужі активісти, за ініціативою практичного психолога Ражевої І.Ю., взялися за плетіння маскувальної сітки для воїнів АТО.  Дівчата, що долучилися до роботи, усвідомлюють,що армія потребує допомоги. « Ми віримо, що наша  сітка захистить бійців від небезпеки та  від тих дій, які відбуваються на фронті. Вона стане своєрідним  оберегом для наших бійців та  об’єднає  людей, які допомагають армії. Кожен вузлик на сітці ми зав’язуємо з певними побажаннями захисту для наших солдат.» – ділиться своїми думками голова волонтерського загону училища Кравець Альбіна, учениця групи НГ-15.

WP_002317WP_002311WP_002320

Свій проект учні реалізовують під керівництвом волонтера Катерини (Волонтерський рух Ольги Данилової). Пліч о пліч разом зі своїми наставниками, Денисенко З.Ф. та Рекою  І.В., дівчата  зробили заготовки, нарізали  з тканини смужки та вплітали їх одна за одною в величезну сітку. Основи для плетіння розмістили в музеї училища, щоб кожен – учні, викладачі, працівники, батьки чи просто небайдужі люди –  змогли  долучитися до плетіння  захисного спорядження.
WP_002292WP_002310
Наразі перетворення сітчастої основи на захисне накриття для військових завершується.  Незабаром виготовлені  рулони захисної маскувальної сітки для війська будуть  передані  до координаційного центру з питань допомоги учасникам АТО і з найближчим вантажем  будуть відправлені для бійців в зону АТО. 
%d bloggers like this: