Сторінками Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед майбутніх верстатників широкого профілю

Упродовж 16-20 травня у Дніпропетровському ВПУ № 17 відбувався ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності учнів з професії «Верстатник широкого профілю». Усього змагались 18 учасників з різних областей України. Херсонщину представляв учень ПТУ № 14 Єдін Сергій. Саме змагання тривало три дні, упродовж яких хлопці  складали тести, розробляли технологічний процес виготовлення заданої деталі та виконували роботи на токарних і фрезерних верстатах. Цікаво, що за результатами жеребкування, Сергій змагався під № 14 ( як і номер училища ).

qmM3h86AI3od6s7yzFkRXIkGiD-D7At9Q6ivVUImSAlU

Потурбувались організатори і про цікаве дозвілля конкурсантів. Для них організували екскурсію по місту та на Південний машинобудівний завод, на якому виготовляють ракетно-космічну техніку. Також хлопці відвідали Козачі хутори. Там вони стріляли з лука і арбалета, а також взяли участь у майстер-класі з петриківського розпису.

Wcl4SblfhbQmLBuFANN3EY

Фінал конкурсу,як і його відкриття, проходив в урочистій обстановці. Переможців (їх було 6)  нагороджували цінними подарунками, усі інші конкурсанти отримали дипломи учасників за підписом Міністра освіти і науки України Л.М.Гриневич.

1pqXWODBPWAD-oi_WPNrXU

І хоч наш Сергій не посів призового місця, він достойно виконав усі завдання і не осоромив свій навчальний заклад  та область, яку представляв.  І для нього, і для педагогічного колективу училища  це  корисний досвід та можливість зробити роботу над помилками.

%d bloggers like this: