Інтегрований тиждень «Хімія та кулінарія»

З 21.11.по 25.11.2016 р. в  училищі проходив інтегрований тиждень «Хімія та кулінарія». На інформаційному стенді був вивішений план тижня, а також плакати з історії та хімічного вмісту різних страв: котлети “по-київські” , вишуканого  десерту «Тірамісу», традиційного узбецького плову. На кожному поверсі були розміщені рецепти українських національних страв.

21.11. – в рекреації училища  проходив конкурс «Кращий знавець української кухні».

22.11. – в групах  ЕА-13, ЕА-15, ВШП-16, ЕА-16 учениці гр.К-15  Волова Надія та Завгородня Тетяна провели лекції з теми «Раціональне харчування студентів запорука здоров’я».

23.11. – на І поверсі звучали українські пісні про їжу та відбулася демонстрація фільму «Технологія приготування українських страв».

24.11. – відбувався заключний відкритий виховний захід «Хімія та кулінарія»,  в якому члени гуртка «Юний хімік-еколог» розповіли про історію страв та їх хімічний склад для груп К-16 та К-15.jqau-1zu8t0bpyiz2jfdrq

%d bloggers like this: