Майбутні кухарі-кондитери змагались

Ні для кого не секрет, що сучасний кваліфікований робітник повинен бути конкурентоздатним на ринку праці. Тому вже зараз, у стінах училища, потрібно формувати такі якості, як гнучкість, бажання самовдосконалюватись, творчий підхід до справи. Саме цьому сприяють нестандартні уроки виробничого навчання.Такий урок підготувала і провела Беринда О.М., майстер в/н групи КК-16. Майбутні кухарі – кондитери   вдосконалювали  вміння  та формували  навички приготування картопляної запіканки з начинкою. Урок пройшов у формі змагання між бригадами. Окрім дотримання технології приготування заданої страви, учні повинні були проявити креативність у оформленні і подачі запіканок та відповісти на додаткові питання з вивченої теми. Обов’язковою  умовою  презентації страви був аналіз виконаних навчально-виробничих робіт та об’єктивна оцінка отриманих результатів.Члени журі відмітили, що всі учні добре впорались із завданнями. Але були і найкращі. Це Кирюхіна Н., Шарова В. та Чумаченко Д.  Їх запіканки вийшли не лише найсмачнішими, а й виглядали апетитно завдяки цікавому оформленню .

На цьому уроці учні закріпили свої знання і збагатили досвід, а також переконались, що  «жодна велика перемога неможлива,  якщо їй не передує мала перемога над собою». (Л. Леонов)uycjt9o3x3a colvu93muwcwksl8bym2xw0hsfcnqjsfo

%d bloggers like this: