День благоустрою

6 квітня 2017 року члени  волонтерського загону «Альтруїст» ДНЗ «Професійно – технічне училище №14 м. Нова Каховка» (директор Сердюк Ігор Володимирович) , надали допомогу  людям похилого віку по упорядкуванню подвір’я, копанню городу, прибиранні будинку. Допомога була надана в основному одиноким людям, які потребують допомоги за станом здоров’я.  

В цей день більше ніж 220 учнів училища взяли участь в упорядкуванні території училища та гуртожитку,   паркової зони від міського пляжу до «Містечка атракціонів» та лісосмуги по вул. Першотравневій. Такий  трудовий  десант є  традиційним і щороку ми не залишаємось  байдужими  та  із  задоволенням приймаємо участь в упорядкуванні рідного міста  до Великодня.                          

Ініціаторами заходу виступили Рада учнівського самоврядування училища, актив волонтерського загону «Альтруїст»,  педагогічний колектив.

Спільними зусиллями педагогічних працівників  та учнів було  очищено від листя та сміття територію парку та лісосмуги, обрізано кущі, висаджені квіти та дерева біля училища. Учні відчули себе справжніми санітарами довкілля,  показавши своїм прикладом, що кожен куточок нашої малої батьківщини повинен бути  чистим та затишним.

Ми закликаємо всіх жителів нашого мальовничого міста  дбайливо ставитися до навколишнього середовища, не смітити у громадських місцях, прибирати за собою.

%d bloggers like this: