Не гайте даремно безцінний свій час!!!

Незабаром закінчується набір до  навчальних закладів України в 2017 році. До початку навчального року залишилось лише 20 днів. Якщо Ви хочете отримати чудову професію, цікаво навчатися та відпочивати, вступайте до нашого училища. Знання, отримані у нас, допоможуть Вам у подальшому професійному зростанні, набутті ступеневої профільної вищої освіти без ЗНО та досягненні матеріального благополуччя.  Хочемо наголосити на тому, що  ми маємо діючі  ліцензії на всі запропоновані Вам професії. Учні нашого училища протягом навчального року отримують гарантовану державну стипендію та мають можливість за активну участь у виробничій та творчій діяльності отримувати матеріальні заохочення.

Перелік наших професій

На базі 9 класів:

  • Професія «Кухар» залишилось  – 2 місця за регіональним замовленням
  • Професія «Кухар. Кондитер» залишилось – 1  місце за регіональним замовленням
  • Професія «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» – залишилося  3 місця за регіональним замовленням

УВАГА! Професія,  яку Ви не знайдете в жодному навчальному закладі Херсонської області! Залишилося лише 7 місць за державним замовленням!!!

  • Верстатник широкого профілю 4 розряду отримує кваліфікацію токаря, фрезерувальника, шліфувальника, свердлувальника, довбника, строгальника.

Гарантоване працевлаштування в м. Берислав, м. Нова Каховка, м. Херсон та Херсонській області.

На базі 11 класів:

  • Професія «Нянька. Гувернер», яка на сьогоднішній день є дуже популярною за кордоном.  Наші випускниці працевлаштовуються в таких європейських країнах, як Польща, Німеччина, Італія.

Залишилося лише  – 6 місць за регіональним замовленням

  • Професія «Слюсар з ремонту автомобілів» залишилося  – 2 місць за  регіональним замовленням
  • Професія «Кухар.Кондитер» залишилося – 6 місць за регіональним замовленням

Ми збудували нову майстерню для кухарів та кондитерів, повністю провели реконструкція майстерень верстатників та автослюсарів, відбудовано фойє та  четвертий  поверх учнівського гуртожитку.

В нашому училищі всі навчальні кабінети, майстерні та лабораторії оснащені комп’ютерами та мультимедійними приладами. Під час навчання наших учнів ми використовуємо тільки сучасну техніку та обладнання.

Учні училища забезпечуються гуртожитком. В училищі працюють спортивні секції, гуртки художньої самодіяльності, клуби та гуртки з професії. Ми вибороли  ІІ місце  у загальних спортивних змаганнях Херсонської області  за підсумками 2016-2017 н.р. Наші вихованці посіли І місце у трьох номінаціях та ІІ місце у двох номінаціях обласного конкурсу-огляду «Надія. Молодість Майбутнє».

На сьогоднішній день училищем вже виконано 86 % державного та регіонального замовлення на підготовку робітничих кадрів! Близько ста шістдесяти  абітурієнтів вже отримали можливість навчатися в нашому навчальному закладі!

Не гайте даремно безцінний свій час, коли ще можете на краще  змінити своє майбутнє, зробіть правильний вибір на користь  стабільного перспективного майбутнього!!!

        Для вступу в училище не потрібно проходити ЗНО!

Телефон для довідок: приймальна комісія (05549) 7-80-64, 7-84-99, +380992584276, +380954421604. Прийом заяв щоденно, окрім суботи та неділі, з 800 до 1600.

Для вступу в училище необхідно подати такі документи:

      1.Заяву на ім’я директора

  1. Документ про освіту
  2. Характеристику
  3. Довідку з місця проживання
  4. Довідку про склад сім’ї
  5. Шість кольорових фотокарток 3х4
  6. Приписне свідоцтво або військовий квиток
  7. Ідентифікаційний код
  8. Копію паспорта або свідоцтво про народження 
  9. Амбулаторну медичну картку 0-86
  10. Довідку про щеплення
%d bloggers like this: