Ми готові до нового навчального року!

Попри проблеми з державним фінансуванням ДНЗ «Професійно-технічне училище № 14 м. Нова Каховка» збільшили надходження за рахунок виробничої діяльності, надання платних послуг та благодійної допомоги, яка надається громадянами та організаціями,  до спецфонду у 7 разів, завдяки чому було оновлено та поповнено матеріально-технічну базу училища.

 

За два останніх роки відремонтовано і оснащено сучасними засобами навчання дві верстатні та автослюсарна майстерні, комп’ютерний клас, створено кабінет спецпредметів кухарів і майстерню кондитерів. В усі кабінети професійної підготовки і виробничі майстерні придбано комп’ютерну, телевізійну техніку та оргтехніку.

  1. Навчальний корпус:
  • В стадії завершення виконання капітального ремонту кабінету суспільних дисциплін (завідуюча Дорош Ю.С.) 208 другого поверху учбового корпусу.
  • Збудовано методичний кабінет (завідуюча Мединська Н.Л.), який снащено новою комп’ютерної технікою, мультимедійної апаратурою, оновлено всі меблі в кабінеті;
  • На ІІІ поверсі зроблено капітальний ремонт та оновлено матеріалами музейна кімната (завідуюча Горобець М.М.), в якій будуть проходити заходи з національно-патріотичного виховання.
  • Проведена часткова заміна трубопроводу системи центрального опалення та каналізації.
  1. Побутовий корпус:
  • Побудовано майстерню для кухарів площею 150 м2 (завідуюча Романченко В.О.) за сучасними технологіями: встановлено  металопластикові вікна, замінено комунікаційні системи, встановлено нову сантехніку та електричні прилади. Закуплено нові меблі , яка  оснащена за сучасними вимогами. Навчальні заняття в майстерні розпочнуться з  1 вересня.
  • Установлено 26 шт. економ світильників, замінено електропроводку в майстерні «Кухар».
  1. Учнівський гуртожиток:

     – Виконано капітальний ремонт (металопластикові вікна, заміно, встановлено нову сантехніку та електричні прилади) житлових та підсобних приміщень в секції на 4 поверсі для проживання 24 осіб; 

–  Виконано капітальний  ремонт секції на 1 поверсі  гуртожитку та замінено сантехнічні прибори, світильники, електричну проводку.

– Виконано переробку 60 електричних світильників на енергозберігаючі і установлено в учбовому корпусі 1 поверх.   

– Виконано капітальний ремонт коридору І поверху та фойє

– Виконано частково ремонт даху загальної площею в 30 м2 в  гуртожитку училища та кімнати для приготування  їжі на 1 поверсі в гуртожитку училища

– Виконано капітальний ремонт кімнати для приготування  їжі на 1 поверсі в гуртожитку училища

Ми готові до нового навчального року.   Протягом літа колектив нашого закладу  працював не шкодуючи ні власного часу,  ні сил. Кожен працівник вклав частинку своєї душі та серця, щоб на високому рівні зустріти 1 вересня своїх вихованців!

До завершення роботи приймальної комісії залишилось 12 днів.

Залишилося 20 вільних місць !

Ми чекаємо саме на Вас!

%d bloggers like this: