Не пропустіть свій шанс!

ДНЗ «Професійно – технічне училище №14 м. Нова Каховка»  продовжує прийом  учнів на навчання до 1 жовтня 2017 року! На підставі  листа Міністерства освіти і науки України  «Щодо  продовження прийому громадян на навчання до професійно-технічних навчальних закладів у 2017 році»  за наступними професіями:

На базі 9 класів:

  • Професія «Кухар» залишилось  – 2 місця за регіональним замовленням.
  • Професія «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування. Слюсар з ремонту автомобілів» – залишилося  4  місця за регіональним замовленням.

УВАГА! Професія,  яку Ви не знайдете в жодному навчальному закладі Херсонської області! Залишилося лише 7 місць за державним замовленням!!!

  • Професія «Верстатник широкого профілю» 4 розряду отримує кваліфікацію токаря, фрезерувальника, шліфувальника, свердлувальника, довбника, строгальника.

На базі 11 класів:

  • Професія «Нянька. Гувернер», яка на сьогоднішній день є дуже популярною за кордоном.  Наші випускниці працевлаштовуються в таких європейських країнах, як Польща, Німеччина, Італія. Залишилося лише  – 6 місць за регіональним замовленням.
  • Професія «Слюсар з ремонту автомобілів» залишилося  – 1 місць за  регіональним замовленням.

Якщо Ви маєте здібності та творчі нахили до професійно-технічної справи, то наш заклад саме для Вас. Поспішайте, залишилось зовсім мало вільних місць! Не пропустіть свій шанс, адже Ви  отримаєте  не просто диплом, а високооплачувану професію  яка стане путівкою в нове життя!

 Документи приймаються щоденно, крім суботи і неділі, з 9:00 до 16:00.

%d bloggers like this: