Свято спогадів і яскравих вражень

Традиційно в першу п’ятницю лютого в стінах ДНЗ «ПТУ №14 м. Нова Каховка» проводиться свято спогадів, свято зустрічі з молодістю, свято яскравих вражень – Вечір зустрічі випускників.

Ось і цього річ 2 лютого 2018 року училище гостинно відкрило двері для педагогічних  працівників  минулих років та  випускників різних професій.

Для гостей була організована екскурсія по навчальному закладу. Директор училища Ігор Володимирович Сердюк показав нові сучасні майстерні і кабінети, поділився планами на майбутнє. Побачене приємно вразило гостей, адже за декілька  останніх років училище змінилось до невпізнанності. Відкрито нову професію, під неї збудовано сучасну майстерню, навчальні аудиторії забезпечені технічними засобами навчання. І це лише початок змін.

Під час святкового концерту колишній директор закладу Олексій Олексійович Кулєш сказав: «Я щиро вдячний, що нинішній колектив примножує здобутки попередників, адже училище оновлюється і відбудовується».

Не стримала захоплення і  Олена Сергіївна Біла, майстер виробничого навчання у минулому, а нині представник громадської організації міста, звернувшись особисто до  директора училища : «Дякую, що Ви осучаснюєте навчальний заклад, будуєте нові майстерні, створюєте кращі умови для учнів і працівників».

Почесними гостями на святі були  випускники 1986 року за професією «Випробувач електроприладів та вимірювальної техніки», які 32 роки назад закінчили навчальний заклад. Музичний подарунок, який вони підготували всім присутнім, вразив своєю енергією, щирістю та запалом.

Теперішні учні училища разом зі своїми педагогами  підготували для гостей  народні пісні під бандуру, сучасні українські пісні, танці, класичні твори під акордеон та   оркестр шумових інструментів. Свято закінчилось , а випускники ще довго спілкувались зі своїми майстрами і викладачами.

Колись ще зовсім юні хлопці та дівчата , а зараз досвідчені спеціалісти різних професій, прийшли в місце, де їм було цікаво та затишно, де проходила їхня юність.

Усім нашим випускникам, хто хоче на деякий час здійснити подорож «машиною часу», нагадуємо, що двері нашого закладу відкриті завжди! Приходьте  до нас! Ми вам раді!

%d bloggers like this: