Військовий табір – школа патріотизму, мужності та витривалості

Серед виховних напрямків в нашому навчальному закладі сьогодні найбільш актуальними виступають патріотичне, громадянське виховання. Вони закладають фундамент для формування свідомості наших учнів.

Дворічна традиція училища продовжує свій розвиток і цими весняними днями в черговий раз був організований військово-спортивний табір для учнів – для тих, хто хоче спробувати справжнього військового життя.

24-25 травня група «Кухар» І курс та 31 травня – 01 червня група «Верстатник широкого профілю» ІІ курс разом з керівником гуртка «Майбутній воїн» Довбнею В. Г., членами гуртка «Південна варта» та викладачем фізвиховання Мячіним М. Ю. пройшли повний курс майбутнього воїна в Новокаховському лісництві на берегу Каховського водосховища.

Відпочинок проходив у вирі справжнього військового життя і був дуже насиченим:  діти облаштували місце для ночівлі, готували їжу, проводили змагання з плавання, волейболу, орієнтування на місцевості, взяли участь у грі з незабутніми яскравими баталіями – лазертаг. Бої  проходили за допомогою лазерної зброї. Кожен учень отримував лазерну гвинтівку, здатну стріляти інфрачервоними променями. На головах гравців знаходяться спеціалізовані датчики, що сигналізують про попадання. Якщо учасник був убитий – зброя відключається, а сам він відправляється в спеціально відведену зону.

Зі смаколиками та підтримкою до учнів завітали директор училища Сердюк І. В. та заступник директора з навчально-виховної роботи Піндак С. В.

Адміністрація за ініціативи учнівського самоврядування в цьому навчальному році започаткувала заходи для найкращих учнів: екскурсії в м. Миколаїв, Херсон, дводенні військові табори з ночівлею в наметі що є запорукою власного особистісного розвитку нашої молоді, їхнього соціального добробуту, гуманізму, відповідальності, здорового способу життя, готовності до змін.

Цей дводенний табір був останнім виїзним заходом цього навчального року. Ми хочемо нагадати, що на наступний 2018-2019 навчальний рік ми вже готуємо для учнів цікаві проекти та заходи! Запрошуємо усіх, хто бажає вчитись, розвиватись, активно проводити свій час, до нас в училище!

%d bloggers like this: