Тижневий дайжест ПТУ-14

Ось і пройшов перший тиждень навчання, підведені перші підсумки. 3 вересня училище гостинно відкрило двері першокурсникам. В 2018-2019 навчального року було набрано 7 навчальних груп. 175 учнів І курсів прийшли здобувати професію саме до нашого навчального закладу. На святковій лінійці учнів привітали директор училища Сердюк І.В., представники Бериславського та Херсонського машинобудівних заводів, представники депутатів Верховної Ради. Зі словами підтримки і побажань стати справжніми професіоналами своєї справи, до учнів звернулась мама першокурсниці Рубан Анжела Володимирівна.

А для того, щоб із наших учнів дійсно вийшли висококласні робітники, колектив училища не переставав працювати навіть під час літніх канікул: капітально відремонтували 2 кабінети і 3 майстерні, закупили нові меблі, комп’ютери, оргтехніку, телевізори. Все це зроблено для того, щоб учні навчались в найкращих умовах і здобували якісну освіту в сучасних класах.

Естафету навчального марафону прийняли викладачі фізичного виховання. Вони провели в училищі Олімпійский тиждень, в рамках якого була організована цікава і змістовна зустріч з відомим земляком, чемпіоном світу, майстром спорту міжнародного класу з кікбоксингу Костянтином Губкою. Завдяки завзяттю до спорту, нестримній енергії до праці та великому бажанню виховувати у підростаючого покоління любов до фізичної культури, Костянтин став для першокурсників справжнім взірцем, зміг переконати багатьох учнів в тому, що наполегливість і віра в себе можуть принести високі результати в спорті, в навчанні, в житті.

Наше училище –  єдиний навчальний заклад в області,який зберіг багаторічну традицію проведення  в рамках Олімпійського тижня змагань з плавання. Так, 06 вересня на березі  Дніпра  учні І – ІІІ курсів показали не лише  вміння добре плавати, а й свою витримку, силу волі і нестримне бажання бути першими, непереможними, здоровими тілом і духом!

Як результат, місця розподілились наступним чином:

І місце –ВШП-17

ІІ місце –ВШП-16

ІІІ місце –ЕА-18

Серед дівчат І місце виборола група К-18.

Педагогічний колектив вітає переможців із спортивними здобутками!

Наш заклад не тільки навчає професії, а займається організацією дозвілля учнів, пропагандою здорового способу життя, навчає будувати стосунки, працювати в команді, допомагати один одному- одним словом, навчає людяності.

Завершальним кроком проведення спортивних заходів на початку навчального року стане екологічний фітнес «Врятуємо наше місто», започаткований в цьому році Радою самоврядування училища, про результати якого ми обов’язково розповімо. Слідкуйте за нашими новинами!

%d bloggers like this: