Святкування Дня міста

Що таке день народження? Це зізнання в коханні, слова подяки та найкращі побажання на майбутнє! Ось і наш навчальний заклад 29 вересня разом з новокаховчанами  і гостями міста взяв участь у святкуванні Дня рідного міста. І хоча в нашому училищі більшість учнів – з різних містечок  і селищ Херсонщини, Нова Каховка стала для них  містом першого кохання, нових вражень і, звичайно, отримання професії.

З самого ранку на Дніпровському проспекті розгорнулось цікаве дійство – «Подвір’я професій» ПТУ № 14. Хтось із відвідувачів вперше в житті став за токарний верстат, хтось уявляв себе водієм спортивної машини, яку своїми руками зібрали учні професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів». Смаколиками власного приготування пригощали усіх бажаючих учні з професії «Кухар. Кондитер» . «Жива» статуя  в образі Мері Поппінс зустрічала усіх в дитячому куточку професії «Нянька. Гувернер». А для наймолодших гостей свята гувернантки втілювали казкові образи за допомогою боді-арта.

Ввечері колектив учнів і працівників училища святковою ходою пройшли вулицями Нової Каховки . Разом з нами рідне місто своїм яскравим виступом привітали маленькі учасники школи спортивної гімнастики «Зірочка», яких без перебільшення можна назвати надією  нашого спорту. Наразі «зірочки»  проводять свої тренування в спортивному залі нашого училища, одному з найкращих спортивних залів Нової Каховки.

Свято скінчилось, але життя не стоїть на місці! Рідне місто, ми дуже хочемо, щоб ти було найкращим в світі,щоб  стало рідним для всіх, хто хоча б колись приїздив сюди! Все що ми робили і будемо робити для тебе – це прояв нашої любові і відданості тобі!

%d bloggers like this: