Студентські будні

Студентські будні запам’ятовуються надовго, тому що вони неповторні, ну де ще учні можуть зіграти з директором в спортивні ігри, відпочити на дискотеці та поїсти смачного пірога.
В ПТУ №14 учні не тільки отримують професії, а і відпочивають с користю. Волейбол, малий теніс, тренажерний зал – це не весь список спортивних гуртків, які щоденно відвідують наші учні. Директор училища Сердюк Ігор Володимирович завітав на заняття гуртків і навіть провів з ними міні змагання.

«Як діти можуть щось вирішувати? Дорослі знають краще!». Цей стереотип руйнується в стінах нашого училища.Орієнтуючись на побажання учнів, директор пообіцяв проведення в училищі такої форми дозвілля як дискотека і виконав його. Для цього було закуплено обладнання: кольорові світлові установки, нові колонки, димові спец ефекти. На декілька годин учням було віддане приміщення корпусу для розваг та відпочинку. Несподіваним сюрпризом для учнів став 5-ти кілограмовий святковий пиріг від адміністрації училища.

День закінчився, а учні вже пропонують інші цікаві ідеї. Якщо діти кажуть, що їм щось дійсно потрібно – ми згодні допомагати їм, прислуховуватись до них, і втілювати їх ідеї в життя!
А де ж як не під час відпочинку шукати море емоцій, приємне спілкування, нові враження.

%d bloggers like this: