Щоб уміли і готувати, і подавати

У формі змагання  пройшов урок вдосконалення вмінь та навичок у групі майбутніх кухарів-кондитерів (КК-18). Для  закріплення теми «Приготування прісного тіста та виробів з нього»  майстер  Беринда  О.М.  запропонувала    презентувати будь-який виріб  за власним вибором. За роботою учнів слідкувало компетентне журі, до складу якого ввійшли викладачі спец предметів, майстер в/н та старший майстер.

          Окрім традиційних вареників з картоплею і сиром та пельменів, учні  приготували кольорову локшину домашню,  равіолі з грибами і сиром, галушки запечені з м’ясом та чебуреки.  На загальну оцінку впливали не лише якість приготування, а й зовнішній вигляд страви та знання теоретичного матеріалу.

       За оцінками журі, найкращі результати показали учні Ефремова А., Масон К., Малишенко Я. та Мураховська В.  Вітаємо дівчат з їхніми першими кроками до фахової майстерності! Окрема подяка майстру в/н Олені Миколаївні, яка використовує цікаві форми проведення уроків та спонукає учнів мислити нестандартно.

%d bloggers like this: