ПТУ № 14 вчора, сьогодні, завтра

Кажуть, що в минуле повернутися неможливо, але це не так! Минуле – це наші думки, спогади, фотографії, емоції та відчуття. ДНЗ «ПТУ №14 м. Нова Каховка. Центр електротехнічних технологій» дає змогу нашим випускникам та педагогам, які навчались і працювали в училищі в різні роки, доторкнутись до своєї молодості, юності. В першу п’ятницю  лютого, за доброю традицією, наше училище з нетерпінням чекає вас, наші дорогі випускники!

І ось 1 лютого ми з радістю відчинили гостям кабінети  і майстерні , обладнані сучасними меблями, приладами і пристроями, комп’ютерною технікою. Особливу цікавість викликав відкритий у листопаді  навчально-практичний центр «Електротехнічних технологій», оснащений за сучасними вимогами. У приміщеннях новоствореного Центру сьогодні здійснюється  первинна професійна підготовка електромонтерів. З наступного навчального року на базі Центру проходитиме  перепідготовка, підвищення кваліфікації, стажування   за професіями: електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж, електромонтажник силових мереж та устаткування.

 Приємно  було бачити в залі випускників різних поколінь, адже усіх їх училище поєднало у велику родину. Щиро вітали випускників професії «Радіомонтажник» 1979 року; «Електромонтер» 1986 року, 2006 року; «Слюсар-інструментальник» 1978 року; «Верстатник широкого профілю» 1981 року, 1991 року, 20014 року, 2018 року; «Секретар-друкарка» 1999 року, 2008 року; «Гувернер» 2001 року, 2006 року, 2015 року; «Кухар» 2009 року, 2016 року. Учнівський  колектив  підготував  гостям  святковий концерт.

  У  вітальному  слові директор училища І.В. Сердюк  подякував присутнім за те, що не забувають рідний заклад, розповів про досягнення колективу за минулий рік  і плани на майбутнє.  А попередній директор О.О. Куліш у своєму виступі висловив надію, що прекрасна традиція зустрічі із випускниками, яка була започаткована в училищі ще багато років тому, продовжуватиметься і надалі.

Свято пройшло у теплій дружній атмосфері, яка може бути лише в тому випадку, коли зустрічаються люди, об’єднані одними спогадами – спогадами про молодість.

Шановні майбутні абітурієнти, приєднуйтесь до нашої дружної родини! У 2019-2020 навчальному році ми здійснюватимемо навчання за професіями:

Після 9 класів

  1. Верстатник широкого профілю. (4 професії в одній: токар, фрезерувальник, свердлувальник, шліфувальник)
  2. Електромонтер з ремонту і обслуговування електроустаткування. Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів.
  3. Кухар.
  4. Кухар. Кондитер

Після 11 класів

  1. 1.Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів.
  2. 2.Кухар. Кондитер.
  3. 3,Нянька. Гувернер.
%d bloggers like this: