Тяжко в навчанні – легко на практиці

 Під таким девізом пройшов урок виробничого навчання в групі ККД-18.  Учні  вдосконалювали  вміння і навички з теми «Приготування супів. Юшка селянська». Майстер в/н Н.М.Ковальова запропонувала бригадам змагання на кращу страву. Учні працювали  визначений час за технологічними  картками. На загальний результат впливали  знання теоретичного матеріалу, дотримання технологічного процесу і вимог безпеки праці, дотримання норм часу,культура праці, смакові якості та подача страви.

Наталя Михайлівна постійно акцентувала увагу своїх учнів на важливості працювати в команді, розуміти один одного з півслова та якісно виконувати свій обсяг роботи. Усе це знадобиться їм під час літньої виробничої практики.

Члени журі відмітили роботу бригад, найкраща отримала перехідний прапорець як відзнаку за смачну селянську юшку. Очевидно, що цим хлопцям і дівчатам вже можна довірити харчування відпочивальників. Так тримати!

%d bloggers like this: