ІІ етап обласного конкурсу фахової майстерності за професією «Токар»

14 березня в Новокаховському електромеханічному ліцеї за ініціативи Об’єднання організацій роботодавців Херсонщини пройшов ІІ етап обласного конкурсу фахової майстерності за професією «Токар» серед студентів коледжів, училищ та ліцеїв. За звання кращого токаря боролися представники 5-ти навчальних закладів, які делегували по 2 представника. Честь нашого училища захищали першокурсник Берновега Володимир та третьокурсник Бєкоєв Владислав.

Перед початком конкурсу виступив директор ТОВ НВП «Херсонський машинобудівний завод», голова об`єднання роботодавців Херсонщини Олександр Олійник, який розповів, що «Основна мета конкурсу – привернути увагу до робітничих спеціальностей, до того, що вони є найбільш затребувані на ринку праці».

Наші хлопці гідно представили рідне училище і на вищому рівні виконали теоретичне та практичне завдання. Вони отримали Сертифікати на право працевлаштування на підприємстві «Новокаховський електромеханічний завод» та інші подарунки.

Як розповів директор Новокаховського електромеханічного заводу Вячеслав Веремеєнко, членам журі було важко обирати переможців, адже боротьба серед молодих токарів була наполегливою, а конкуренція – високою.

%d bloggers like this: