До 74-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

          8 та 9 травня колектив ДНЗ «Професійно-технічне училище № 14 м. Нова Каховка»  взяв участь пам’ятних заходах, присвячених Дню пам’яті і примирення та  74-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

     Учні і викладачі училища прийняли участь в мітингу щоб вшанувати  загиблих, який відбувся в  парку Слави.

     В той же день учні групи К-18 та ЕА-18 разом з викладачами Дорош Ю.С., Мячіним М.Ю., Резніковим Г.В. та майстром в\н  Гарачуком О.П. відвідали музей міста, де дізнались багато нового з історії міста Нова Каховка. Переглянули експонати, які відносяться до історичних пам’яток часів Другої світової війни.

 

 

 

     Дев’ятого травня колектив училища пройшов головною площею міста   щоб знову уславити подвиг солдат. Колона була прикрашена головними символами  – ЧЕРВОНИМИ МАКАМИ ПАМ’ЯТІ.

     Вже стало традицією, що  солдатську кашу для частування новокаховчан готують кухарі нашого навчального закладу. Учні разом з майстрами виробничого навчання  приготували біля 500 кг каші. Також кухарята прийняли участь у роздаванні каші на майданчику біля Літнього театру. За розрахунками, майже 2200 новокаховчан  та гостей міста поласували солдатською кашею.

     За загальною оцінкою новокаховчан якість каші була відмінною, за що люди висловлювали слова вдячності всім працівникам та учням училища, які долучилися до приготування.

     Не забуваємо ми і ветеранів Другої світової війни – колишніх працівників училища. Так, 9 травня, дівчата групи К-18 відвідали  Левченко Софію Тимофіївну.

 

 

%d bloggers like this: