Прийшов. Побачив. Допоміг.

ПТУ № 14 м. Нова Каховка славиться своїми просторими кабінетами і майстернями. Не виключення і спортивна зала – вона одна з найбільших в місті, її площа – 280 м2.

     Тут проходять уроки фізичної культури, після занять  талановиті учні тренуються в  безкоштовних спортивних  гуртках  і секціях.                                            І небезрезультатно, адже спортивна команда училища щорічно виборює  призові місця  в обласній Спартакіаді серед професійно-технічних закладів області.

    Також в училищному спортзалі декілька років поспіль займається громадська організація  «Школа художньої гімнастики НК-Зірочка”, меценатом якої є народний депутат України Іван Вінник.  Відвідуючи юних гімнасток, Іван Юлійович поспілкувався з директором училища Ігором Володимировичем Сердюком. Розмова була конструктивна: закладу 45 років, він потребує капіталовкладень. Зокрема, в спортивній залі необхідно замінити вікна, щоб зберегти тепло взимку і прохолоду влітку. Народний обранець зрозумів проблему  і  погодився допомогти. Саме такою і має бути робота  народного депутата – опікування проблемами громади, яку він представляє . 

      Наш впливовий земляк Іван Вінник під час зустрічей з виборцями постійно наголошує, що сенс своєї роботи бачить в конкретних справах, а не в словах. Тому і адміністрація училища,  і  юні гімнастки «Зірочки» впевнені, що з  вересня заняття в  спортивній  залі будуть більш комфортними завдяки новим енергозберігаючим  вікнам.

%d bloggers like this: