Три  причини навчатись в ПТУ № 14 м. Нова Каховка

       Спливає час канікул і відпусток, за лічені дні розпочнеться навчальний рік. Цей допис для юнаків та дівчат, які ще не визначились з місцем навчання.  ПТУ №14 сповіщає про вакантні місця з професій : «Токар, фрезерувальник» ( після 9 кл.) і «Нянька. Гувернер» ( після 11 кл.). Чому наше училище – найкращий вибір для отримання професії?

 Ми будуємо новий освітній простір. Кошти, отримані від виробничої діяльності, спрямовуються на оновлення навчальної бази . Кухарі і кондитери навчаються в нових майстернях з сучасним обладнанням. Для електромонтерів  відкрито Центр електротехнічних технологій. Токарі і фрезерувальники  відпрацьовують навички обробки металу у відремонтованій майстерні. З вересня автослюсарі займатимуться  в новій лабораторії, оснащеній комп’ютерами і діючими стендами для діагностики колісних т/з. Грандіозне оновлення навчальної бази не залишилось непоміченим обласною адміністрацією, тому на серпневій конференції педагогічних працівників області  директор училища Ігор Сердюк  нагороджений  Почесною  грамотою за вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління. З жовтня розпочинається курсова підготовка та перепідготовка кухарів і електромонтерів. У наших випускників – додаткові можливості. Ми співпрацюємо з закладами  ІІ- ІV рівнів акредитації щодо ступеневої освіти. Так, гувернери без ЗНО продовжують навчання в Бериславському педколеджі , а токарі і автослюсарі мають можливість отримати інженерну освіту в Херсонському національному технічному університеті.

Ми надаємо якісні освітні послуги. Сучасні засоби навчання, система контролю за відвідуванням  і якістю проведення уроків, виробнича практика на підприємствах з новітнім обладнанням –  це наші складові підготовки конкурентного фахівця. Не пасемо задніх ми і в наданні загальноосвітньої підготовки. За результатами  ЗНО -2019, наше училище в рейтинговій таблиці посіло І місце серед училищ  Нової Каховки  і ІV місце в області. Цікава пропозиція у нас є і для дорослого населення. 

            Шановні випускники шкіл різних років! Оскільки вступ до закладів профтехосвіти продовжено до 1 жовтня, ви ще можете скористатись можливістю отримати цікаву професію!

         Приходьте: Херсонська обл.,м. Нова Каховка,пр. Перемоги 7-д (р-н «Сокіл»)

    Знайомтесь: nkptu14.in.ua ;   facebook.com/ptu14/

    Телефонуйте: (05549)7-80-64;  095 07 39  007; 050 64 02 090

%d bloggers like this: