Обласний семінар-практикум автослюсарів на базі училища

    18  грудня училище зустрічало гостей – майстрів в/н  і викладачів з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» ПТНЗ області.  Вони зібрались  на обласний семінар-практикум з теми: «Формування та розвиток професійних компетенцій майбутніх слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів». Керівниця заходу, методист НМЦ ПТО у Херсонській області В.Л. Кір’язова,  окреслила основні напрямки роботи педагогів з формування професійних компетенцій учнів .

      Практична частина семінару проходила в новозбудованому кабінеті спецтехнології автослюсарів та  майстерні ремонту автомобілів. Викладач Кувардін В.Д. та майстер в/ н Крючков  В.В.  на показових уроках продемонстрували методи і прийоми формування професійних та ключових  компетентностей  майбутніх слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів, як  вимагають професійні стандарти на компетентнісній основі.             

      Тим паче, що матеріально-технічна база дозволяє це зробити на високому рівні, адже кабінет і майстерня оснащені  телевізорами, комп’ютерами, електронними планшетами, діючими моделями вузлів і агрегатів, інструментами, сучасними плакатами. За відгуками колег, уроки проведені на відповідному науково- методичному рівні.

      Адміністрація училища вдячна педагогам, які готували і проводили показові уроки, а також  учням  групи АС-19, які не підвели. Так тримати!

%d bloggers like this: